[fpd]

Baba születési adatok poszter_ 019

4990 Ft - tól

Cikkszám: 19

Személyre Szabható Poszer – Egyedi és Stílusos Emlék a Különleges Pillanatokhoz

Ahogyan az első mosoly, az első lépések vagy az első szavak, a baba születése is azok közé a különleges pillanatok közé tartozik, amelyeket szeretnénk örökre megőrizni. Miért ne örökítenéd meg ezeket az értékes információkat egy gyönyörűen megtervezett képkereten?

Ezen a kivételes képkereten megjeleníthető a baba születési adatai: dátum, óra, perc, hossz és súly, így mindig emlékeztetni fog a csodálatos napon történtekre. A baba neve mellett az őt reprezentáló kezdőbetű is helyet kap, amelynek színét teljes mértékben a vásárló igényei szerint alakíthatjuk.

Akár a baba szobájának színvilágához igazítva választhatod ki a tökéletes árnyalatot, így biztosan harmonikus egészet alkot majd a környezetével. Az egyedi design-t egy azonos színű díszítő vonal egészíti ki, mely finoman összeköti és kiegészíti a kép összhatását.

Ez a képkeret nem csak egy gyönyörű dísze lehet a baba szobájának, de kiváló ajándékötlet is paszitába, névnapra vagy bármely más alkalomra. Egy olyan egyedi és személyes gesztus, amely az ajándékozott számára örökké tartó emléket jelenthet.

Díszítsd ezzel a különleges képkerettel a baba szobáját, és adj egy olyan ajándékot, amely örökké tartó emléket jelent az egész család számára!

Baba születési adatok poszter_ 019 - Kapcsolódó termékek