Óncímke gyártás

Egyedi és különleges, mely kiváló lehetőséget kínál viszonteladóknak, akik prémium minőségű és stílusos termékeket szeretnének kínálni ügyfeleiknek.

Az igazi ajándék

Csodás óncímkék

Címkéinket vékony ónlemezből készítjük, és dombornyomási technológiával alakítjuk ki a részleteket. Ez a folyamat garantálja a minőséget és a tartósságot, valamint lehetővé teszi a részletes és precíz kivitelezést. Az ónlemez felületét matt lakkal kezeljük, így egy még vonzóbb megjelenést és kézműves hatást érünk el.

Az öntapadós felület lehetővé teszi, hogy a címkéket könnyedén felragassza bármilyen egyenes vagy hajlított, akár kicsit domború felületre. Ezáltal széles körű alkalmazást teszünk lehetővé, beleértve borosüvegeket, poharakat, kancsókat, fadobozokat, flaskákat, ajándéktárgyakat és még sok mást.

Termékeink sokszínűségét a mintaválasztékunk tükrözi. Rendelkezünk közel 200 címkemintával, amelyek megfelelnek szinte minden alkalomra és eseményre. A születésnapokra akár évszámokkal, vagy egyedileg számozható ablakos címkéket készítünk, valamint névnapokra, házassági évfordulókra, ballagásra, legjobb vadász, horgász vagy focista díjakhoz, nyugdíjba vonulásra, karácsonyra és még sok más alkalomra.

Tengernyi választék

Minden alkalomra

A katalógusunkban könnyedén böngészhet és megtalálhatja a leginkább megfelelő címkéket. Az alkalmakra szabott megoldások mellett vállaljuk cégek logóval ellátott címkék tervezését és gyártását is. Ez lehetőséget nyújt Önnek, hogy vállalkozása számára egyedi és felismerhető címkéket hozzon létre, amelyek tükrözik a márka és termékek egyediségét.

Óncímke flaskák

„Óncímkéink fantasztikusan felpezsdítették üzletünket, és a vásárlóink is lelkesen fogadják őket. Mostantól egyedi és kész termékekkel lephetjük meg az ügyfeleinket, amiért külön köszönetet mondhatunk a címkéknek. Minden alkalomra rendelünk címkéket, és nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok és vadászok körében is, különösen a borosüvegeken és söröskorsókon. Ráadásul végre a flaska eladásaink is robbanásszerűen megnövekedtek! A termékek időben készülnek el, és a minőségük tökéletes. Mi magunk is nagyon szeretjük őket, és a vásárlóink is lelkesen fogadják. Ez valóban egy győztes kombináció!”

Béla - viszonteladónk

Lépj kapcsolatba

Bővebb információ óncímkéinkről

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretne rendelést leadni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:

Rendelés: 06 30 940 5070
E-mail: rendeles@byhome.hu

Örömmel állunk rendelkezésére, és segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb ón címkéket.