Szűrés

Ár
Ár - slider
6 990  Ft33 990  Ft
Alkalom
Alkalom
Típus
Típus
Személyre szabható
Személyre szabható

Vászonkép

Kategória: Egyedi Vászonképek

Élményeid és emlékeid mostantól nem csak a szívben és az elmében élnek tovább, hanem otthonod falain is megjeleníthetők, mint művészi vászonképek. Legyen szó születésnapról, névnapról, esküvőről, karácsonyról, vagy bármely meghitt pillanatról, egy egyedi vászonkép tökéletes ajándékká varázsolja azokat. A saját képeidből készült vászonképek nemcsak személyesek, hanem stílusos díszei is lesznek otthonodnak vagy ajándékozott szeretteid életterének.

Nem kell profi fényképésznek lenned ahhoz, hogy gyönyörű vászonképet rendelj. Töltsd fel kedvenc fotóidat közvetlenül a telefonodról, válaszd ki a kívánt méretet és formátumot – álló, fekvő, vagy akár négyzet alakút – és mi gondoskodunk a többiről. Prémium minőségű, félmatt, intenzív színeket megjelenítő vászonra nyomtatjuk képeidet, hogy azok hűen tükrözzék a legszebb emlékeidet. A vászonképeket 2 cm vastagságú, minőségi fenyőfa vakrámára feszítjük, így garantálva azok hosszú élettartamát és stabilitását.

Egyedi vászonképeinkkel minden pillanatot megőrizhetsz és minden otthont gyönyörű díszévé teheted. Emeld otthonod hangulatát, vagy lepd meg szeretteidet egy valóban személyes és maradandó ajándékkal, ami generációkon át őrzi a csodálatos emlékeket. Válaszd a minőséget és a személyességet egyedi vászonképeinkkel!