Szűrés

Ár
Ár - slider
6 990  Ft6 990  Ft
Alkalom
Alkalom
Típus
Típus
Személyre szabható
Személyre szabható

Aranypezsgő

Ünnepelje az élet arany pillanatait egy igazán exkluzív itallal: a csúcsminőségű, édes pezsgőnkkel, amelynek telt, kerek ízvilága minden koccintást felejthetetlenné tesz. E pezsgő stílusa könnyed és elegáns, ám igazi egyediségét a benne lebegő, finom 22 karátos aranypelyhek adják, melyek luxus hatásukkal kihangsúlyozzák természetes buborékosságát.

Ez a ragyogó ital tökéletes választás aperitifként, vagy könnyű ételek és előételek kísérőjeként, emellett ünnepek és különleges alkalmak elengedhetetlen kelléke. Minden kortyában az elegancia és az ünnepi hangulat keveredik, így garantáltan emlékezetessé teszi a különleges eseményeket.

Különösen vonzóvá válik limitált kiadású egyedi feliratos verzióinkkal, amelyek személyre szabhatóak különféle alkalmakra, mint például születésnapok vagy évfordulók. Az egyedi címke lehetősége tovább növeli e pezsgő exkluzivitását, lehetővé téve, hogy valóban személyes üzenettel lepje meg szeretteit vagy üzleti partnereit.

A pezsgő 0,75 literes kiszerelésben érhető el, 10.5% alkoholtartalommal, így édes és csábító karakterével tökéletesen illeszkedik minden mulatságba. Ne hagyja ki ezt a fényűző italt, mely az élet arany pillanataihoz méltó!