[fpd]

Babaszületés fotókollázs 004

4990 Ft - tól

Az élet egyik legcsodálatosabb pillanata a babaszületés. Az apró cseperedő élet megünneplésekor nincs is jobb módja, mint egy személyre szabott ajándék, amely örökre megőrzi ezt az emlékezetes pillanatot. Az Babaszületés Fotókollázs pontosan ilyen ajándék: egyedülálló, emlékezetes és érzelmekkel teli.

Mi teszi különlegessé ezt a terméket?

A fotókollázs grafikája már előre elkészítve, de most itt a te lehetőséged, hogy személyre szabd. A baba nevét és születési dátumot adhatsz hozzá, így egy igazán személyes és jelentős ajándékká varázsolhatod.

Hogyan működik?

  1. Képek feltöltése: Töltsd fel a kollázsba a kisbaba aranyos fotóit. 7 kép feltöltésére van lehetőséged.
  2. Név és Születési dátum hozzáadása: Ezt követően egyszerűen add meg a baba nevét és születési dátumát, hogy a kollázs valóban egyedi legyen.
  3. Élvezd az eredményt: Miután elkészült a kollázs, csak ülj le és gyönyörködj az elkészült alkotásban. Az összegyűjtött képek és az egyedi név és születési dátum a baba történetét meséli el.

Miért tökéletes ajándék?

Az Egyedi Babaszületés Fotókollázs tökéletes ajándék a friss szülőknek vagy saját gyermekednek. Így mindig emlékeztetheted magad és másokat arra az örömteli pillanatra, amikor a család kibővült egy új taggal. Egyben remek dísze is lehet a baba szoba falának vagy bármelyik helyiségben, ami egy kis örömre és meghittségre vágyik.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy személyre szabott, érzelmekkel teli ajándékot adj vagy saját otthonodat díszítsd fel ezzel az emlékezetes kollázzsal. Az Egyedi Babaszületés Fotókollázs segít megörökíteni a családod legboldogabb pillanatait.

Babaszületés fotókollázs 004 - Kapcsolódó termékek