[fpd]

Babaszületés Poszter születési adatokkal_ 046

4990 Ft - tól

Cikkszám: 46

Képzeld el a tökéletes ajándékot a kis újszülöttnek – a Babaposzter gyermek születésre! Ezen a különleges poszteren helyet kaphat a kisbaba neve, pontos születési dátuma (óra, perc), súlya és születési hossza.

Az egyedi élmény részeként a szívforma háttér színeit testre szabhatod, hogy tökéletesen illeszkedjenek a babaszoba stílusához. Ez a poszter nemcsak emlékezetes ajándék lehet az újszülöttnek és a szüleinek, hanem egyaránt szolgálhat gyönyörű díszként a babaszobában.

Mi megalkottuk az alapokat, de most Te következel, hogy a legteljesebben testre szabhasd ezt a posztert. Választható fekete, fehér vagy fa keretben, vagy akár csak a posztert nyomtatjuk ki neked, de mindig a legmagasabb minőségű poszterpapírra. Emellett, választhatod a vászonkép opciót is, melyet gyönyörű szatén vászonra nyomtatunk, majd fenyő vakrámával keretezünk.

Ha nincs ötleted arra, hogy mivel lepd meg a kisbaba születése alkalmából, ez a személyre szabható babaposzter a tökéletes választás. Vagy ha saját gyermeked babaszobájának díszeként szeretnéd használni, garantáltan gyönyörű és egyedi lesz. Adj egy csodát az újszülöttnek, amely éveken át szívüket melengeti majd!

Babaszületés Poszter születési adatokkal_ 046 - Kapcsolódó termékek