[fpd]

Egyrészes vászonkép saját fotóról -négyzet-

7190 Ft - tól

Egyedi vászonkép elkészítése saját fotóról mostantól egyszerűbb és gyorsabb, mint valaha! Válassz egy fotót és változtasd azt egy lenyűgöző vászonképpé, melyet örömmel látsz majd az otthonod falán vagy akár ajándékba adsz szeretteidnek.

MEGRENDELÉS MENETE:

VÁLASSZ MÉRETET: Először is, válaszd ki azt a méretet, amely leginkább megfelel az elképzeléseidnek. Kínálatunkban számos méret közül választhatsz, így biztosan megtalálod az ideális dimenziót.

TÖLTSD FEL FOTÓDAT: Töltsd fel a kiválasztott fotót, majd egyszerűen helyezd el a virtuális vászonon. Itt te leszel a művész, és dönthetsz arról, hogy melyik részét szeretnéd kiemelni a képnek. A lehetőségek szinte végtelenek, így bátran játszhatsz a kompozícióval.

EFFEKTEK, SZERKESZTÉSEK: Tervezőnk segítségével választhatsz különböző effektek közül (fekete- fehér, szépia..)  vagy használj egyedi szűrőket.

VÉGLEGESÍTÉS: Add meg, hogy hány példányban szeretnéd a vászonképet, majd helyezd a kosárba. Ha több különböző fotót is szeretnél megrendelni, nézd meg fotófal tervezőnket.

ÁTVÉTELI MÓD:  Válaszd ki, hol szeretnéd átvenni megrendelésed. Lehetőséged van otthonodba szállításra, vagy akár a csomagpontok, automaták, vagy saját átvételi pontjaink közül is választhatsz. Rugalmasak vagyunk, hogy kielégítsük a te igényeidet.

KAPCSOLATTARTÁS: Amennyiben szükséges, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy részletesen egyeztessünk a megrendelésedről. Fontos számunkra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel.

 

 

MIÉRT VÁLASZD VÁSZONKÉPEINKET?

Vászonképeinket prémium minőségű 340 g/m2 súlyú, szatén vászonra nyomtatjuk, a Roland nagyformátumú, legmodernebb nyomtatóival. Szatén hatásának köszönhetően lehetővé teszi a képek élénkebb megjelenítését és a színek jobb kontrasztját. A 340g súlyú anyag meglehetősen vastag, ami lehetővé teszi a képek erős és tartós elkészítését. A solvent alapú tintákkal való nyomtatás a vászon tartósságát és UV-állóságát is növeli, így a vászonképek hosszú ideig megőrzik eredeti szépségüket.

Minden egyes lépést műhelyünkben végzünk, a legnagyobb precizitással és szeretettel. A vászonképeket 2 cm vastag fenyő vakrámára keretezzük, így garantáltan hosszú éveken át gyönyörködhetsz a képekben, mivel nálunk a minőség kulcsfontosságú.

Képzeld el, ahogy a saját fotód egy igazi műalkotássá válik. Válaszd a minőséget, és hozd létre a saját művedet már ma!

Legyen otthonod dísze, vagy a legszebb ajándék, amely szeretettel készült.

Egyrészes vászonkép saját fotóról -négyzet- - Kapcsolódó termékek