[fpd]

Kirobbanó 30. születésnapi poszter_ 120

4990 Ft - tól

A 30. születésnap egy jelentős mérföldkő mindenki életében, és most van lehetőséged ezt a különleges napot egy lenyűgöző fotókollázs formájában örökre megörökíteni a „Kirobbanó 30. születésnapi poszter” segítségével.

Mi teszi ezt a terméket különlegessé?

Ez az emlékposzter lehetővé teszi, hogy válogass a kedvenc fotóid közül, melyek a múltban eltöltött 30 éved legemlékezetesebb pillanatait ábrázolják. Az ünnepelt nevének és egy kiválasztott idézetnek a hozzáadásával személyre szabott ajándékot alkothatsz, amely nem csak otthonod falán lesz káprázatos dísz, de örök emlék is egyben.

Hogyan működik?

– Képek feltöltése: Töltsd fel azokat a képeket, amelyek leginkább kifejezik a múltad és a 30 év különleges pillanatait.
– Név és idézet hozzáadása: Ad meg a neved, és válassz egy idézetet, ami inspirál vagy kifejezi az érzéseidet a 30 év alatt.
– Élvezd az eredményt: Amint elkészültél, tekintsd meg a csodálatos művet, amely örökre megőrzi az elmúlt 30 év emlékeit.

Miért tökéletes ajándék?

A „Kirobbanó 30. születésnapi poszter” nem csak egy rendkívüli ajándék, hanem egy egyedi dísz az otthonodban, amely minden nap emlékeztet a mögötted álló kalandokra, nevetésekre és tanulásra.

Választható lehetőségek a „Kirobbanó 30. Születésnapi Poszter” számára:

Poszter papír:
– Minőség: Kiváló minőségű, 280 grammos papír.
– Nyomtatás: A legmodernebb gépekkel történő nyomtatás garantálja az éles, tiszta képek megjelenését.

Keretezve:
– Minőség: Egyedileg gyártott, prémium minőségű képkeret.
– Választható színek: Fekete, Fehér, Fa. A képkeretek a poszter körvonalait tökéletesen kiemelik és kiegészítik, így azok még inkább kiemelkednek a falon.

Vászonkép:
– Minőség: Prémium kategóriájú, intenzív színeket megjelenítő félmatt vászon.
– Keretezés: 2 cm vastagságú fenyőfa vakrámára feszítve.
– Előny: A vászonkép textúrája és megjelenése hozzáadja a poszterhoz azt az extra luxust és mélységet. Az egész folyamatot nagy odaadással és szakértelemmel végezzük, így a végeredmény minden szempontból tökéletes.

Ne várj tovább! Készítsd el ezt a különleges posztert, és tedd örökké emlékezetessé a 30. születésnapot, vagy szerezz örömöt a barátoknak és családnak.

Kirobbanó 30. születésnapi poszter_ 120 - Kapcsolódó termékek